Our Friends

Information

Transgender Infopunt (TIP)

Het TIP – dé plek voor al je vragen over het transgenderthema

Gratis tel: 0800 96 316 (Belgium)
contact@transgenderinfo.be
Ook online afspraak mogelijk!

Çavaria

De Vlaamse belangenverdediger van LGBTI+-mensen en koepel van LGBTI+-organisaties


Çavaria zet zich in voor de rechten en het welzijn van homo's, lesbiennes, bi's en transgender en intersekse personen in alle aspecten van het dagelijkse leven. Daarvoor lobbyen we bij overheden, werken we projecten uit en ondersteunen we verenigingen die zich inzetten voor een brede kijk op seksuele oriëntatie, genderidentiteit en genderexpressie. We trainen toekomstige leerkrachten, ontwikkelen educatief materiaal voor kleuter-, lager en middelbaar onderwijs en geven brochures uit om mensen te informeren.

Related Sites

Boekhandel Kartonnen Dozen

Wij halen alles uit de kast


Boekhandel Kartonnen Dozen is een broedplaats voor alle vormen van culturele expressie waarin lesbiennes, homo’s, bi’s, transgenders en queers een rol spelen.
Bij ons vind je op allerlei manieren informatie: boeken (nieuw en tweedehands), dvd’s, tijdschriften, lezingen, workshops, flyers en brochures.

Logopedie - Katrien Eerdekens

Stem in transitie


Onze stem is het meest krachtige en mooiste instrument dat wij – mensen – hebben om onszelf uit te drukken. Door onze stembanden op een gecontroleerde manier te gebruiken kunnen we onze gedachten, gevoelens en identiteit omvormen tot geluid. Het is exact dit doel – mensen helpen om hun eigen geluid te ontdekken – dat mijn passie en beroep is geworden. Tijdens de stemtherapie ben ik uw coach zodat u, de patiënt, een master wordt in eigen stemklank en communicatiepatroon.


Bold Humans

A vegan and inclusive sex shop


Feeling the need for an adult store where likeminded folks can feel safe, Bold Humans launched in March 2020. 

Bold Humans values vegan, genderinclusive, body safe